Romuautot + kierrätys

Valto Koivula Oy on Suomen Autokierrätyksen valtuutettu romuajoneuvojen vastaanottopiste (www.autokierratys.fi). Lain mukaan auton viimeisen omistajan on toimitettava auto tuottajavastuun piiriin kuuluvaan viralliseen vastaanottopisteeseen. Virallisessa vastaanottopisteessä auton vastaanotto ja rekisteristä poisto hoituvat maksutta ja vaivatta.

Romutustodistus varmistaa sen, että viimeisen omistajan kaikki velvollisuudet autosta lakkaavat.  Romutuksen jälkeen ajoneuvon omistaja saa romutustodistuksen postitse. Romuauton nouto ja romutus on tilaajalle täysin ilmainen palvelu.

Esikäsittelemme romuautot poistamalla niistä renkaat, akut sekä nesteet ja katalysaattorit, jonka jälkeen toimitamme jäljelle jääneen autonromun yhteistyökumppanillemme Stena Recycling Oy:lle hyödynnettäväksi teollisuuden raaka-aineena.

Meille voi myös tuoda käytöstä poistetut akut, paristot, renkaat, vanteet ja metalliromut. Otamme vastaan myös muuta kotitalousromua (liedet, pesukoneet), sekä sähkö- ja elektroniikkaromua (televisiot, tietokoneet, jääkaapit, pakastimet ym.). Kauttamme myös vaihtolavapalvelu.  Vastaanotamme myös pahvia.

Soita ja sovi noudosta puh. 0500 635 350 tai jätä yhteydenottopyyntö.